Lapostető szigetelés, tűzivíztározó szigetelés

Tüzivíztározó fóliázás, szigetelés lágy PVC-fólia hegesztéssel

2016. december 25. 19:34 - seospecialista

Víztározók rendszerint gyümölcsösökben mezőgazdasági területeken öntözővíz tárolására készül vagy pedig telephely engedélyeztetési eljárás során válik szükségessé, amikor a tűzoltóság írja elő a létesítését a tűzvédelmi jogszabályok meghatározása keretében a tüzivíztározót. Ebben az esetben a tűzoltóság határozza meg a tüzivíz tároló medence megközelíthetőségét, a víz szükségletet köbméterben, a csatlakozáshoz szükséges kiállások helyét, számát a könnyebb és hatékonyabb tűzoltás miatt.
A víz tárolásán túl tározóink teljesen megfelelnek az Uniós követelményeknek hígtrágya tárolására is, tenyésztelepeken. A kiszigetelt tároló medence nem szivárog, semmilyen káros anyag nem jut a talajba.
Cégünk vállalja a már kialakított földfelszíni és zárt tüzivíztározó, oltóvíztározó fóliázását, szakszerű szigetelését PVC-fólia hegesztéssel, rövid határidővel.
Ez a tüzivíztározó szigetelés rendszer bevált, elfogadott, gyorsan, olcsón kivitelezhető és azonnal használható.

A PVC szigetelő fólia előnyei:
-    költségkímélő
-    minden felületen alkalmazható
-    gyorsan, egyszerűen beépíthető
-    közvetlen a talajra fektethető
- hosszú élettartamú
- nem igényel karbantartást
- könnyen és gazdaságosan javítható
- újrahasznosítható

zinwork30.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tuzivizitarolo-szigeteles.blog.hu/api/trackback/id/tr4112073119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása